Volvo etablerte sitt nye hovedkontor på Fornebu i 2016 og valgte Totalreform til å bistå med byggteknisk rådgivning og interiørarkitekttjenester.

Om prosjektet:

Volvo sin opprinnelige plan var å etablere cellekontorer til sine ansatte.
I samarbeid med Volvos hovedkontor i Gøteborg og utgangspunkt i deres Designed around you@work -Welcome to our future workplace study, gjennomførte vi en fullstendig revitalisering av deres arbeidssplass.

 

Den nye kontorløsningen er basert på konseptet Activity based working, uten faste arbeidsplasser, men med arbeidssoner tilpasset forskjellige arbeidsoppgaver.

 

Kontaktperson: Hanne Tønset

Tlf: 91 68 94 85

e-post: hanne.tonseth@volvocars.com

Volvo etablerte sitt nye hovedkontor på Fornebu i 2016 og valgte Totalreform til å bistå med byggteknisk rådgivning og interiørarkitekttjenester.