Om oss

Totalreform AS ble stiftet i 1985 av Arve Johansson, Per Wintherstad og Karin Johansson. Opprettelsen av selskapet kom etter at Per Wintherstad sitt reklamebyrå hadde gjennomført et flytteprosjekt hvor det meste som kunne gå galt, gikk galt. Etter et søk i markedet viste det seg at det ikke var noen tilbydere av profesjonelle flyttetjenester for bedriftsmarkedet, og man startet i første omgang opp som et rådgivende flyttebyrå som kunne ta ansvar for alle aspekter knyttet til et flytteprosjekt.

I dag er vi Norges ledende innen planlegging og gjennomføring av bedriftsflyttinger. Leietakerrådgivning og bedriftsflytting har vært vårt fagområde i over 30 år og på denne tiden har vi bistått over 6000 selskaper med å etablere nye kontorer.

Vi har virksomhet i Oslo, Trondheim og Bergen. Totalt er vi i overkant av 50 ansatte. På årsbasis klarer disse menneskene å flytte mellom 10-15000 arbeidsplasser. Vi sikrer våre kunder fremdrift, kvalitet og god økonomi i flytteprosjektet, og våre egne ansatte sikkerhet, HMS og kvalitet i deres leveranser.

 

Vårt mål

Der mange på kort sikt ser nye kontorlokaler som en kostnad, ser vi verdi hele veien. Målet vårt er å starte en reell verdiøkning for våre kunder fra dagen de tenker oppgradert kontorlokale. Dette gjør vi ved å være den beste rådgiveren og det beste byrået for bedrifter på flyttefot i Oslo, Bergen og Trondheim.

 

Miljø- og samfunnsansvar

Vi tar vårt miljø- og samfunnsansvar alvorlig, og vet at kundene i stadig større grad velger bedrifter som viser samfunnsansvar. Vi tror også at medarbeidere føler en større tilhørighet til jobben, når bedriften viser miljø- og samfunnsansvar. Derfor benytter vi ofte og idrettslag og foreninger til flyttegjennomføring, slik at de på denne måten kan skaffe midler til egne lag og foreninger.

Videre støtter vi blant annet:

  • Kreftforeningen
  • Unicef
  • Norsk Folkehjelp
  • Human rights watch

 

Vi er ISO 14001 sertifisert

Totalreform er stolte at vi er en av få virksomheter i Norge som er akkreditert iht. ISO 14001Miljøsertifisering!  ISO 14001 er en internasjonalt akseptert standard for et “miljøstyringssystem” (EMS). Systemet spesifiserer krav for etablering av blant annet miljøpolitikk.

 

Våre kunder spenner seg fra enkeltmannsforetak til bedrifter med flere tusen ansatte, industri- og produksjonsvirksomheter, skoler, sykehus, banker, forsvaret, og offentlige institusjoner som departement, direktorat etc. Ønsker du flyttehjelp, eller kanskje bare noen gode råd i første omgang? Ta kontakt med en av våre ansatte her.