Om oss

Totalreform AS ble stiftet i 1985 av Arve Johansson, Per Wintherstad og Karin Johansson. Opprettelsen av selskapet kom etter at Per Wintherstad sitt reklamebyrå hadde gjennomført et flytteprosjekt hvor det meste som kunne gå galt, gikk galt. Etter et søk i markedet viste det seg at det ikke var noen tilbydere av profesjonelle flyttetjenester for bedriftsmarkedet, og man startet i første omgang opp som et rådgivende flyttebyrå som kunne ta ansvar for alle aspekter knyttet til et flytteprosjekt.

I dag er merkevaren Totalreform en del av Relokator AS. Totalreform leverer rådgivning i forbindelse med flytteprosjekter, mens Relokator leverer planlegging og gjennomføring av bedriftsflyttinger. Leietakerrådgivning og bedriftsflytting har vært vårt fagområde i over 30 år og på denne tiden har vi bistått over 6000 selskaper med å etablere nye kontorer.

Vi leverer tjenester i hele landet med hovedkontor på Lysaker utenfor Oslo. Konsernet har i tillegg kontor i Stockholm og ambisjoner om ekspansjon i Skandinavia. Totalt er vi i overkant av 300 ansatte. På årsbasis klarer disse menneskene å flytte 30.000 arbeidsplasser. Vi sikrer våre kunder fremdrift, kvalitet og god økonomi i flytteprosjektet, og våre egne ansatte sikkerhet, HMS og kvalitet i deres leveranser.

 

Vårt mål

Der mange på kort sikt ser nye kontorlokaler som en kostnad, ser vi verdi hele veien. Målet vårt er å starte en reell verdiøkning for våre kunder fra dagen de tenker oppgradert kontorlokale. Dette gjør vi ved å være den beste rådgiveren og det beste byrået for bedrifter på flyttefot.

 

Miljø- og samfunnsansvar

Vi tar vårt miljø- og samfunnsansvar alvorlig, og vet at kundene i stadig større grad velger bedrifter som viser samfunnsansvar.

Derfor støtter vi blant annet:

  • Kreftforeningen
  • Unicef
  • Norsk Folkehjelp
  • Human rights watch
  • Fattighuset

 

Vi er ISO 14001 sertifisert

Totalreform er stolte at vi er en av få virksomheter i Norge som er akkreditert iht. ISO 14001Miljøsertifisering!  ISO 14001 er en internasjonalt akseptert standard for et “miljøstyringssystem” (EMS). Systemet spesifiserer krav for etablering av blant annet miljøpolitikk.

 

Våre kunder omfatter alt fra små bedrifter med fokus på kjernevirksomhet, til bedrifter med flere tusen ansatte, industri- og produksjonsvirksomheter, skoler, sykehus, advokatfirmaer, banker, forsvaret, og offentlige institusjoner som departement, direktorat etc. Ønsker du flyttehjelp, eller kanskje bare noen gode råd i første omgang? Ta kontakt med en av våre ansatte her.